Funstuff

Stuff you don’t need but really really want

Funstuff, stuff you don’t need but really really want, springt er uit qua originaliteit, vormgeving en vooral ook de vele levendige kleuren van de accessoires.
Mister Orange heeft de leukste en apartste hebbedingetjes voor jou verzameld! Om vrienden of familie mee te verrassen of als kado voor die persoon die verder alles al heeft….
Hier vindt je een heleboel leuke hebbedingetjes voor jong en oud.
De accessoires maken iedere woonruimte een stuk vrolijker! Het funstuff assortiment van Mister Orange is erg breed . Stuk voor stuk zijn het origineel ontworpen accessoires die in elk huis passen! Bovendien wordt veel van de producten op een verantwoorde manier gemaakt, met respect voor de werknemers en de omgeving. Een groot deel van deze collectie van Mister Orange bestaat uit gerecyclede producten, denk hierbij aan onder andere (koel)tasjes gemaakt van gerecycled plastic. Of eyecatchers van gerecycled metaal of rubber.

Veel van de allerlei dagelijkse producten voorzien van leuke designs en teksten, gun ze jezelf of geef ze cadeau!
De funstuff van Mister Orange staat garant voor unieke items, waarbij Fun, cool design en never-seen-before, de fundamenten van deze collectie. Jij bent anders, jij bent uniek en dat wil je laten zien. Niet alleen op het kantoor maar ook thuis.

“Being normal is boring”

0 Comments
130 ViewsPowered by themekiller.com