Kussens

Met de unieke kussens van Mister Orange voegt u eyecatchers toe aan uw interieur

Met de unieke zelf ontworpen sierkussens van het Mister Orange huislabel creëer je een rijk gevoel. Ze geven je living precies die eigentijdse en warme uitstraling die je zoekt. Mister Orange sierkussens zijn gemaakt van mooie, exclusieve stoffen. De afwerking is perfect en elk detail klopt.
Het assortiment kussens is creatief en apart.
De stoffen, kleuren en patronen zijn zo op elkaar afgestemd, dat je meerdere combinaties kunt maken. Die altijd passen bij jouw living. En waarmee je jouw sfeer kunt maken.
Houdt u van felle kleuren, rustige texturen of realistische prints? Voor iedere inrichting heeft Mister Orange het juiste kussen.
Niet alleen de unieke dessins maar ook de exclusiviteit en lage oplage maken deze sierkussens tot een must have voor ieder interieur.
Ook de zeer zachte stof en de mooie afwerking met bijpassende bies maken ieder sierkussen tot een eyecatcher in uw interieur.

De creatieve patronen en haarscherpe prints zijn mogelijk omdat wij onze stof door middel van transfer druk laten bedrukken. Met deze methode heeft de inkt geen mogelijkheid tot uitlopen in de stof. Omdat het samenpersen van de prints en de stof met zeer hoge temperatuur gepaard gaat, is het ook mogelijk om het kussen op 60 graden te wassen zonder enig kleur verlies.
Welke eigenschappen hebben onze eigen productie kussens?
Unieke en gelimiteerde designs | Hoge kwaliteit stof en print | Mooie afwerking met bijpassende bies | Wasbaar op 60 graden met 100% kleurbehoud | Extra goed gevuld kussen – 350 gram vulling
Het productie proces
Door middel van pigment transferinkt worden in spiegelbeeld met grote printers de nodige kleuren aangebracht op een vel papier. Deze vellen worden dan op een polyesterstof gelegd en worden samen, onder druk (ongeveer 4 bar) en 220 graden, gedurende een tijd van 45 seconden samen gebakken. Door de warmte komt de inkt los van het papier en zet zich vast op de stof. Deze zal na wassen niets van haar kleurechtheid verliezen. De inkt heeft door deze techniek geen mogelijkheid tot uitlopen in de stof. De prints zijn dus haarscherp!

0 Comments
183 ViewsPowered by themekiller.com