Reproductie borden

Reproductie metalen reclame borden voor een nostalgische uitstraling!

De aller eerste reclame-borden werden vroeger veelal gemaakt van geëmailleerd metaal en dateren uit het begin van de vorige eeuw en werden tot ver in de vijftiger jaren gemaakt.
De reclame boodschap werd vervaardigd als geëmailleerde of geverfde metalen plaat. Deze werden gebruikt als buitenreclame voor op de gevel die zo op een aantrekkelijke manier hun reclame boodschappen toonde aan het winkelend publiek.

Destijds was dat 1 van de weinige duurzame methodes om je reclame voor langere duur kleurrijk op te laten vallen. Dus lieten ze graag hun reclame boodschap en producten vervaardigen op metalen-borden.
De oude reclame borden van toen worden in hun oorspronkelijke schoonheid hedendaags opnieuw gereproduceerd op metaal. Zelfs geëmailleerde borden worden gereproduceerd. Dit alles omdat we de reclame borden van toen nog altijd erg mooi vinden en zo een stukje verloren nostalgie terug halen uit een tijd waarin reclame nog niet op TV, sociale media en huis-aan-huis folders werd verspreid, maar gedrukt werd op metaal.
Dat voor de reproductie van oude reclame-borden tegenwoordig nieuwe druk technieken op metaal worden gebruikt is niet zo raar, zo kunt u genieten van de prachtig geïllustreerde afbeeldingen voor een hele betaalbare prijs. Reclame op zijn mooist!
Een verzameling van reclameborden naast elkaar kan een mooi plaatje opleveren! Bij Mister Orange kun je deze reproductie borden op de kop tikken.
Ook verkopen wij borden met diverse prints op hout.

0 Comments
240 ViewsPowered by themekiller.com